Grilované paradajkové krevety s vôňou brandy

1

Vyskúšajte túto lahôdku a preneste sa tak aspoň na chvíľu k moru.

Čas prípravy 20 min

  • 2 PL masla
  • 1 PL olivového oleja
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 500 g lúpaných predvarených kreviet
  • 1 PL worcestrovej omáčky
  • 150 ml paradajkového pyré
  • 30 ml Karpatského KB
  • 4 lístky bazalky
  • šťava z pol citrónu

Do liatinovej panvice si dáme maslo a olivový olej. Pridáme na plátky nakrájaný cesnak a pol minúty pražíme. Pridáme krevety, worcester, soľ a opečieme tak, aby boli krevety takmer hotové. Pridáme paradajkové pyré, nasekanú bazalku a povaríme. Na záver vlejeme Karpatské KB, premiešame a necháme ešte minútu variť. Pred podávaním polejeme šťavou z citrónu.

Recept pripravila blogerka Maťka @stvoryzkuchyne.sk

Inšpirujte sa receptami na www.karpatskebrandy.sk

Slovenská klasika –Karpatské KB je najpopulárnejším produktom z kolekcie, ktorý si vychutnávajú už viaceré generácie. Veľa ľudí tento tradičný výrobok s obľubou označuje skratkou „KB-čko“.
Súčasťou nápoja je kvalitný vínny destilát aj slovenský med. Jeho plná, vyvážená chuť, jantárová farba a jemná vôňa s nádychom vanilky a sušeného ovocia prebudí vaše zmysly.
Čítajte tiež: Slovenský herec Juraj Bača sa zamiloval do Originálu!

Klasické Karpatské KB, ale aj variácie Hruška či Škorica-Klinček nájdete aj na e-shope: www.hubertonline.sk

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.