Potenciál ružového vína rastie

0


Potenciál ružového vína medzi Slovákmi stále rastie a vo svete ružové víno v posledných rokoch mimoriadne získava na obľube a to nielen medzi mladšími ročníkmi.

Hlavne teraz, počas teplých letných mesiacov, vie byť ružové víno príjemným osviežením a doplnkom k ľahkým letným jedlám.

Ružové víno si ešte stále získava srdcia Slovákov, ale vo svete je už dôležitou súčasťou modernej gastronómie. Mnohí ešte nevedia, že obľúbená odroda Frankovka modrá sa vyrába už aj v ružovom variante.

Má krásnu, sýto-ružovú farbu, ovocnú vôňu a chuť dozrievajúcich sladkých čerešní. Chutí napríklad ku grilovanej zelenine a ľahkému typu mäsa a výborne sa hodí na letné pitie, k čerstvým šalátom, ale aj na grilovačkách, či záhradných párty. www.vitis.sk

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.