Súťaž o balíčky želírovacích produktov

44

Džemy, marmelády, sirupy, či ovocné želé? Áno, sezóna zavárania je tu! Preto sa zverte do rúk tým najlepším expertom. Dr. Oetker prináša kompletný sortiment užitočných produktov na zaváranie ovocia či zeleniny, ktoré uspokoja potreby aj najnáročnejších spotrebiteľov.

Už si nemusíte kupovať sirupy či džemy v obchode. Vyrobte si vlastné dobroty jednoducho a rýchlo! Jediné, čo potrebujete, je chuť tvoriť a prípravky na zaváranie a želírovanie od Dr. Oetker. Tak šup, šup džemujte spoločne s nami na maximum a na dvoch z vás čaká balíček želírovacích produktov! Súťažnú otázku nájdete na konci článku, 

Želírujte na MAXImum!
Odštartujte želírovaciu sezónu na plné obrátky so skvelou NOVINKOU  – Kyselina citrónová Dr. Oetker,ktorá prichádza s 80 g MAXI balením a s praktickým „zip-lock“ uzáverom pre opätovné uzatváranie obalu a  jednoduché skladovanie. Kyselina citrónová Dr. Oetker je ekologickým a všestranným pomocníkom nielen v domácnosti, ale aj počas letnej sezóny, kedy má nenahraditeľnú úlohou pri príprave domácich sirupov, džemov, marmelád či želé.Výborne podporuje želírovací proces, zvýrazňuje chuť ovocia či zeleniny. Vďaka jej jemne mletému a sypkému zloženiu bez hrudiek ju taktiež môžete použiť ako náhradu octu pri konzervovaní zeleniny. Možno ju však použiť aj na šaláty, kompóty alebo dochucovanie nápojov.

Jej ďalšou výhodou je ľahká stráviteľnosť, čo ocenia hlavne spotrebitelia s citlivejším žalúdkom. Vysokokvalitná surovina pochádza od dodávateľov z Európskej únie. Doprajte si MAXImalný zážitok a džemujte vďaka Kyseline citrónovej Dr. Oetker už teraz a po celý rok! Pre spotrebiteľov, ktorí preferujú praktické jednorazové balenie poteší Kyselina citrónová Dr. Oetker v 20 g balení. 

Pripravte džemy podľa vlastnej chuti!

Pektín Dr. Oetker je moderný želírovací prípravok na zaváranie džemov a marmelád. Výrobok je 100% rastlinného pôvodu, obsahuje citrusové pektíny a v džeme pôsobí ako prírodné zahusťovadlo, ktoré mu dodá požadovanú konzistenciu. Jeden 20 gramový balíček vystačí na 2 kg ovocia, ku ktorému sa pridáva 700 až 1000 g cukru v závislosti do zrelosti ovocia či od preferovaného obsahu cukru v pripravovanom džeme. Prepočítavate? Nemusíte! Pomocou Pektínu si môžete pripraviť džem s ovocným podielom až 79 %, a to bez konzervačných látok. Rozhodnite sa na základe vašich chutí a nebojte sa premýšľať kreatívne, pretože Pektín môžete kombinovať s repným i trstinovým cukrom. Neváhajte, želírujte!

s láskou k tradíciam
Klasickým marmeládam, džemom a želé neodolá takmer nikto! Vďaka Gelfixu Klasik 1:1 vyčarujete aj z kyslejšieho a menej zrelého ovocia sladkú pochúťku. Ak chcete spotrebovať menej cukru a zachovať prirodzenú chuť ovocia mali by ste siahnuť po Gelfixe Extra 2:1, ktorý odporúčame používať na prípravu džemov so stredne sladkým alebo stredne zrelým ovocím. Dr. Oetker nezabúda ani na tých, ktorí šetria cukrom i kalóriami a ponúka im Gelfix Super 3:1, ktorý maximálne zachováva chuť ovocia. Využijete ho pri zaváraní zrelého a veľmi sladkého ovocia. 

Chuť čerstvého ovocia
Máte radi jednoduchosť? Ak áno, kompletná receptúra výrobku Želírovací cukor Extra 2:1 vás presvedčí o tom, že na prípravu skvelého džemu stačí  k želírovaciemu cukru pridať len ovocie. Tento výrobok od Dr. Oetker je vhodný na prípravu marmelád, džemov a želé zo stredne sladkého alebo stredne zrelého ovocia. Ak sa s kalóriami nepriatelíte, skúste Želírovací cukor Super 3:1, ktorý zachováva výraznú chuť ovocia a používa sa pri výrobe džemu s veľmi sladkými alebo veľmi zrelými plodmi ovocia.

Želírovanie s menej kalóriami
V širokom sortimente prípravkov na želírovanie Dr. Oetker nájdete aj Želírovací cukor so stéviou 3:1, ktorýje moderným výrobkom na domácu prípravu džemov s obsahom výťažkov z rastliny stévia.  Džem vyrobený s týmto želírovacím cukrom obsahuje o 38% menej kalórií ako džem klasický, má lahodnú  chuť a zavarenie džemu s ním vám nepotrvá dlhšie ako 5 minút.

Originál je len jeden
Čo vám chuť leta pripomenie lepšie ako domáci ovocný sirup? No predsa sirup, ktorý si jednoducho vyrobíte sami  za pomoci Sirupfixu Dr. Oetker. Prípravok je určený pre všetkých, ktorý si chcú doma originálny vlastný sirup, ktorý bude mať hladkú a tekutú konzistenciu, vysoký podiel ovocia a výraznú ovocnú chuť i farbu. Za pomoci Cukru na sirup Dr. Oetker zavarítehusté sirupy s výraznou chuťou a bez sterilizácie. Vykúzlite si domáce bylinkové, kvetinové alebo zázvorové sirupy podľa vlastnej fantázie. Výber cukru, ktorý použijete vo vašom recepte, je iba na vás. Aké jednoduché, však?

Pomôcka na konzervovanie ovocia i zeleniny účinne ochraňuje ovocie a zeleninu pred plesňami a kvasinkami. Jedno balenie vystačí na 5 kg ovocia vrátane nálevu alebo 3,5 kg zeleniny a 1,5 l sladkokyslého nálevu alebo 5 l ovocného sirupu či ovocnej šťavy.

Ďalšie užitočné rady a inšpirácie k želírovaniu nájdete na: https://www.oetker.sk/sk-sk/inspiracia-pre-vas/zavaranie/zavarame-na-jar

Súťaž:
Súťažte o balík želírovacích produktov od Dr. Oetker. Vyžrebovaní budú dvaja výherocovia. Súťaž sa končí 20.6. 2020. Výhercovia budú uverejnení tu na stránke a bude im výhra oznámená. V prípade, že si výherca neuplatní výhru do 10 dní od vyžrebovania, žrebujem ďalšieho.

Súťažná otázka:
Pri želírovaní kyslého ovocia sa odporúča pridať:
a) Želírovací prípravok Dr.Oetker Gelfix 1:1
b) Želírovací prípravok Dr.Oetker Gelfix 2:1
c) Želírovací prípravok Dr.Oetker Gelfix 3:1

Správnu odpoveď píšte dole do komentárov pod článkom. Odpovede na Fun page nebudú akceptované.

44 KOMENTÁRE

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.