Objavte najlepšie farebné kombinácie na jeseň. Tieto jesenné outfity sú hitom sezóny!

0
Jesenné outfity sú plné farieb. Pozrite sa, ako ich môžete nosiť a kombinovať.

Jeseň je obdobím zmeny nielen v prírode, ale aj v našich šatníkoch. Teplé farby, vrstvenie a pohodlné materiály tvoria základ pre dokonalé jesenné outfity. Ak chcete túto sezónu zaujať, správna kombinácia farieb môže urobiť zázraky. Vytvoríte si štýlové jesenné outfity. Zahrejú vás a zároveň vyniknete.

Pripravili sme pre vás niekoľko tipov, ako kombinovať horčicovú, burgundskú či olivovú a ďalšie obľúbené farby, ktoré vám zaistia, že budete v centre pozornosti.

Aké farby si vybrať na jeseň a ako ich skombinovať?

Tipy na jesenné outfity- po akých farbách siahnuť?

Na jeseň sú skvelé farby, ktoré odrážajú zmenu prírody a prinášajú teplé, útulné pocity. Medzi najlepšie farby na oblečenie pre toto ročné obdobie patria:

Horčicovo žltá – Tento teplý odtieň žltej skvele ladí s jesennými listami a prináša energiu a optimizmus.

Burgundská červená – Elegantná a sýta farba, ktorá evokuje zrelé plody a dodáva sofistikovanosť.

Olivová zelená – Zelená v jemnom, tlmenom odtieni je veľmi štýlová a ľahko kombinovateľná.

Hnedá a odtiene zeme – Hnedá, karamelová či hrdzavá oranžová sú klasickými jesennými farbami, ktoré prinesú do outfitu prírodné tóny.

Šedá – Šedá je nadčasová a veľmi trendy farba, ktorá je ideálna pre vrstvenie a kombináciu s výraznejšími farbami.

Námornícka modrá – Tmavomodrá je univerzálna farba, ktorá je skvelou alternatívou k čiernej a prináša jemnosť a eleganciu.

Tmavomodrá je univerzálna farba, ktorá je skvelou alternatívou k čiernej a prináša jemnosť a eleganciu.

Tieto farby môžete nosiť v rôznych štýloch a materiáloch, od teplých pletenín až po elegantné kabáty, a môžete ich kombinovať na dosiahnutie ideálneho jesenného looku.

Tipy na jesenné outfity

Tu je niekoľko tipov na kombinovanie farieb a nápady na štýlové jesenné outfity:

1. Horčicová žltá + námornícka modrá

  • Outfit tip: Horčicový sveter s námorníckymi modrými nohavicami alebo džínsami vytvára pekný kontrast medzi teplou a chladnou farbou. Pridaj béžový kabát a hnedé kožené členkové topánky pre príjemný jesenný vzhľad.
  • Doplnky: Zlaté šperky a námornícka kabelka alebo batoh.

2. Burgundská červená + šedá

  • Outfit tip: Sýty burgundský rolák alebo kabát v kombinácii so šedými nohavicami alebo šedým svetrom pod kabátom je elegantná kombinácia. Tento look môžeš oživiť čiernymi členkovými topánkami a čiernym klobúkom.
  • Doplnky: Strieborné šperky a vínová kabelka.
Burgunská červená je jedna z top farieb tejto sezóny.

3. Olivová zelená + béžová

  • Outfit tip: Olivovo zelený kabát alebo parka s béžovým pleteným svetrom a béžovými nohavicami alebo sukňou je sofistikovaná kombinácia. Pre viac kontrastu zvoľ hnedé topánky a kabelku.
  • Doplnky: Hnedý šál alebo klobúk pre dokonalý jesenný vzhľad.
Olivovo zelená je jednou z top farieb tejto sezóny.

4. Šedá + hrdzavá oranžová

  • Outfit tip: Šedé oversized sako alebo kabát kombinovaný s hrdzavo oranžovými šatami alebo sukňou vytvorí moderný kontrast. Môžeš pridať čierne čižmy a jednoduchú čiernu kabelku.
  • Doplnky: Oranžové alebo zlaté akcenty, napríklad šatka alebo náušnice.

5. Hnedá + krémová

  • Outfit tip: Hnedý semišový kabát alebo bundu kombinuj s krémovým svetrom a tmavými džínsami. Tento look je klasický, pohodlný a ideálny na jesenné dni. Pridaj hnedé topánky a tašku, aby si outfit dokončila v rovnakých tónoch.
  • Doplnky: Béžová šatka a minimalistické šperky.

6. Karamelová + námornícka modrá

  • Outfit tip: Karamelový trenčkot alebo kožená bunda so štýlovými námorníckymi modrými nohavicami alebo džínsami pôsobí veľmi elegantne. Biele tričko alebo rolák pod bundou outfit osvieži.
  • Doplnky: Zlaté doplnky, ako hodinky alebo jemný náhrdelník.

7. Tmavofialová + olivová zelená

  • Outfit tip: Tmavofialový svetrový šaty alebo kardigán s olivovo zelenými nohavicami alebo legínami. Tieto farby spolu pôsobia bohatým, jesenným dojmom. Pre doplnenie vzhľadu zvoľ čierne doplnky a topánky.
  • Doplnky: Tmavozelená kabelka alebo batoh, strieborné šperky.

Tieto farebné kombinácie sú zaujímavé a štýlové. Hodia sa na rôzne príležitosti, od každodenného nosenia až po špeciálne udalosti počas jesene.

Autorka: Andrea Hinková – Tarová
Foto: http://www.canva.com

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.