Najpredávanejšie talianske pracie prostriedky a kozmetika

0

Pohodlne sa posaďte, zatvorte oči a teraz sa nadýchnite. Cítite ten svieži závan Talianska? Ak nie, tak odteraz ho môžete mať doma bez toho, aby ste vyšli zo svojho bytu. Taliansko je známe svojim zmyslom pre krásu, štýl a eleganciu, čo sa prejavuje nielen v móde a gastronómii, ale aj v kozmetike a čistiacich prostriedkoch. A práve vďaka nim môžete mať kúsok La Dolce Vita doma.

Poďme sa bližšie pozrieť na dve talianske značky, Felce Azzurra a Tesori d’Oriente, ktoré sa stali ikonami v domácnostiach po celom svete. Čo je ich tajomstvom úspechu?

Prečo práve tieto značky dominujú európskemu trhu? V tomto článku odhalíme, čo ich robí tak výnimočnými.

Felce Azzurra: Tradičná kvalita s nádychom Talianska

Felce Azzurra je značka s dlhou históriou, ktorá siaha až do roku 1876. Vznikla pod záštitou rodinnej spoločnosti Paglieri, ktorá je jedným z najstarších výrobcov kozmetiky a čistiacich prostriedkov v Taliansku. Čo robí značku Felce Azzurra tak výnimočnou?

Charakteristická vôňa a tradícia

Hlavným rozpoznávacím znakom tejto značky je jej charakteristická vôňa. Felce Azzurra je synonymom pre sviežosť a čistotu, a to najmä vďaka svojmu unikátnemu zloženiu, ktoré kombinuje prírodné ingrediencie.

Ich produkty, od pracích prostriedkov až po sprchovacie gély, majú príjemnú vôňu, ktorá evokuje pocit čistoty a komfortu.

Felce Azzurra ponúka rôzne typy pracích prostriedkov, vrátane práškov, gélov a kapsúl.

Široká škála produktov

Felce Azzurra ponúka rôzne typy pracích prostriedkov, vrátane práškov, gélov a kapsúl. Tieto produkty sú známe svojou účinnosťou pri odstraňovaní škvŕn a zároveň jemnosťou k textíliám.

Okrem pracích prostriedkov a aviváží sa značka zameriava aj na kozmetiku, ako sú sprchovacie gély, telové mlieka a dezodoranty, ktoré sú všetky charakteristické svojou pretrvávajúcou vôňou.

Dôraz na ekológiu

V posledných rokoch sa značka zamerala aj na výrobu ekologických produktov, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu.

Biologicky odbúrateľné pracie prostriedky a kozmetika sa stali obľúbené medzi zákazníkmi, ktorí preferujú udržateľné produkty.

V ponuke www.myaustria.sk, nájdete dezodoranty, sprchovacie gély, tekuté mydlá, čistiace prostriedky na podlahy, aviváže, zvýrazňovače vône, gélové pracie prostriedky, vonné vrecúška, sviečky, osviežovače vzduchu a ďalšie.

Okrem pracích prostriedkov a aviváží sa značka zameriava aj na kozmetiku, ako sú sprchovacie gély, telové mlieka a dezodoranty, ktoré sú všetky charakteristické svojou pretrvávajúcou vôňou.

Tesori d’Oriente: Luxus a exotika v každej fľaši

Ak Felce Azzurra predstavuje tradičnú taliansku kvalitu, Tesori d’Oriente je synonymom pre luxus a exotiku. Táto značka prináša orientálny nádych do každodenného života, čo ju robí mimoriadne atraktívnou pre tých, ktorí túžia po niečom špeciálnom.

Inšpirácia z Orientu

Tesori d’Oriente sa inšpiruje bohatými kultúrami a tradíciami z východných krajín. Produkty ponúkajú luxusný zážitok pre zmysly.

Či už ide o sprchovací gél, telové mlieko alebo parfum. Každá vôňa je starostlivo vybraná a inšpirovaná konkrétnou krajinou alebo kultúrou, čo dodáva výrobkom punc exkluzivity.

Tesori d'Oriente sa inšpiruje bohatými kultúrami a tradíciami z východných krajín. Produkty ponúkajú luxusný zážitok pre zmysly.

Exkluzívne balenie a prezentácia

Jedným z faktorov, ktoré odlišujú Tesori d’Oriente od konkurencie, je aj ich elegantné a atraktívne balenie. Tieto produkty sú často ozdobené zlatými detailmi a orientálnymi vzormi, čo ich robí nielen praktickými, ale aj esteticky príťažlivými.

Tesori d’Oriente ponúka možnosť premeniť malé denné úkony na rituály čistého potešenia. Značka predstavuje kompletný rad kozmetických rituálov, uznávaných pre kvalitu svojich 100% talianskych produktov a jedinečné vône, ktoré zanechávajú na pokožke nezameniteľnú, zmyselnú a očarujúcu vôňu.

V ponuke www.myaustria.sk nájdete pod značkou Tesori d’Oriente aviváže a parfumy do prania v známych vôňach Ayuveda, Byzantium, Hammam, Persian Dream, Thalosso therapy či Lotosový kvet a mnohé iné.

Luxusná vôňa pre každého

Hoci Tesori d’Oriente sa zameriava na luxusnejšie  produkty, no ceny sú dostupné pre širokú verejnosť. To umožňuje každému zažiť trochu luxusu vo svojej každodennej starostlivosti o telo a domácnosť.

Tradičná kvalita verzus exotický luxus

Hoci Felce Azzurra a Tesori d’Oriente pochádzajú z rovnakej krajiny, každá z týchto značiek ponúka niečo iné. Felce Azzurra oslovuje tých, ktorí preferujú tradičné hodnoty, prírodné ingrediencie a jemné vône.

Tesori d’Oriente je určená pre ľudí, ktorí túžia po exotike, luxusných vôňach a estetike orientálneho sveta.

Tieto dve značky tak poskytujú široký výber pre rôzne preferencie zákazníkov, pričom obidve udržiavajú vysoký štandard kvality a inovácií. Nech už si vyberiete akúkoľvek z nich, môžete si byť istí, že dostanete produkt, ktorý je navrhnutý s ohľadom na potreby moderného človeka.

Talianske ikony v každej domácnosti

Felce Azzurra a Tesori d’Oriente sú príkladom toho, ako talianske značky dokážu spájať tradíciu s moderným prístupom a prinášať na trh produkty, ktoré si zamilovali milióny ľudí po celom svete. Či už hľadáte tradičnú taliansku kvalitu alebo exotický luxus, tieto dve značky vás určite nesklamú.

Výber na www.myaustria.sk je naozaj bohatý a originálny tovar z Rakúska a Nemecka príde až k vašim dverám. A to v rámci Bratislavy už do 24 hodín. Tovar totiž majú skladom, pobočku v Bratislave. Pri nákupe nad 79 euro máte navyše dopravu zdarma. 

Foto: http://www.canva.com

Sponzorovaný článok

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.