Pizzové chuťovky – recept na hocikedy, keď príde mlsná

2

Nás doma už nebaví variť stále to isté, a tak so synom vymýšľame niečo nové a kreatívne. Niečo, čo by som raz chcela podávať aj vo svojom bistre (už som vám o tomto sne písala). A teraz, keďže sme doma, vymýšľame jedálny a cukrársky lístok a predstavujeme si, že pomaly už otvárame :)

To bistro, so sálou na jogu, pilates a rôzne semináre a cez deň útočisko pre mamičky s deťmi, si raz splním. Musím. Zatiaľ mi vyšli všetky sny a v dôchodkovom veku veru nemám v pláne sedieť doma, ale aktívne žiť a viesť svoje bistro. So všetkými koláčmi, zákuskami, tortami a slanými dobrotami. Ešte pridám nejaké bezlepkové produkty, vegánske…A takto si snívam :) A vizualizujem.
Čítajte tiež: Meditácia ovplyvňuje naše správanie

Takže, podávať sa budú aj tieto slané, pizzové dobroty. Máme odskúšané, sú fantastické. A rýchle. Ak máte doma pizzové alebo lístkové cesto a v chladničke prakticky čokoľvek, mlsná si na vás nepríde :) Zapojte kreativitu a šup sa do toho. Veď varenie je fenoménom Doby covidovej. A tá raz prejde a zase budeme žiť normálne avšak budeme mať o pár receptov v našich denníčkoch navyše :)

Potrebujeme:
Pizzové cesto (môže byť aj lístkové)
Soľ
Korenie
Jarnú cibuľku
Veľké paradajky
Šampióny
Olivový olej
Cesnak

http://samanskesviecky.sk
Postup:
1. Cibuľku a petržlen nakrájajte na malé kúsky a dajte do misky. Nalejte na to olivový olej, rozdrvte cesnak, trošku osoľte a okoreňte.

2. Šampióny nakrájajte na kolieska, paradajky tiež na kolieska.

3. Cesto nakrájajte na kocky a na každú kocku uložte šampión a paradajku. Trošku posoľte.

4. Dajte zapiecť na približne 20 minút na 180 stupňoch.

5. Po upečení dajte navrch pripravenú cibuľku s petržlenom.

Hotovo :)

Dnes som opäť pripravovala tiramisu. Minule som ho nestihla odfotiť, lebo bolo hneď preč. Ešte sa chladí, ráno ho odfotím a dám vám môj osvedčený recept :)

Andrea Hinková Tarová

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.