Záhorácka pizza – FOTORecept

0

Neviete čo variť? Lúskate internet a hľadáte recept na jedlo, ktoré by vyhovovalo všetkým a zároveň by pekne vyzeralo a skvele chutilo? A ešte aj bolo zdravé? Tak toto dobre poznám. A pretože mám muža, ktorý varí ako šéfkuchár a stále niečo vymýšľa, rozhodla som sa s vami zdeľať jeho recepty. Takže rubriku Vilkofood spúšťam Záhoráckou pizzou.

Potrebujeme:
200 gramov mletého mäsa
1 alebo 2 zemiaky nastrúhané nahrubo
500 gramov kyslej kapusty
lyžičku oleja
2 vajcia
3 strúčiky cesnaku
Cibuľka podľa chuti
1 hrnček polohrubej múky
1 hrnček mlieka
prášok do pečiva
soľ, oregano, čierne korenie a bylinky podľa chuti.
Ešte budete potrebovať
Slaninu

Zmiešame dokopy mleté mäso, zemiaky, kapustu, vajcia, cibuľku a cesnak.
Pridáme múku a všetko zalejeme mliekom.

Všetko dobre zmiešame
Na plech dáme papier na pečenie a na ten rozlejeme hmotu
Nasekáme slaninku nadrobno
Slaninku dáme navrch
Pečieme približne 1,5 hodiny (elektrická trúba)
Pri jedle hrajú všetky zmysly. A prvou je zrak. Jedlo má byť nielen chutné, ale aj pekne naaranžované a samozrejme zelenina by v ňom nemala chýbať.
Takže dobrú chuť :)
VYskúšate?


ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.