Vyskúšajte túto lahôdku a preneste sa tak aspoň na chvíľu k moru.
Čas prípravy 20 min
- 2 PL masla
- 1 PL olivového oleja
- 3 strúčiky cesnaku
- 500 g lúpaných predvarených kreviet
- 1 PL worcestrovej omáčky
- 150 ml paradajkového pyré
- 30 ml Karpatského KB
- 4 lístky bazalky
- šťava z pol citrónu


Do liatinovej panvice si dáme maslo a olivový olej. Pridáme na plátky nakrájaný cesnak a pol minúty pražíme. Pridáme krevety, worcester, soľ a opečieme tak, aby boli krevety takmer hotové. Pridáme paradajkové pyré, nasekanú bazalku a povaríme. Na záver vlejeme Karpatské KB, premiešame a necháme ešte minútu variť. Pred podávaním polejeme šťavou z citrónu.
Recept pripravila blogerka Maťka @stvoryzkuchyne.sk
Inšpirujte sa receptami na www.karpatskebrandy.sk


Slovenská klasika –Karpatské KB je najpopulárnejším produktom z kolekcie, ktorý si vychutnávajú už viaceré generácie. Veľa ľudí tento tradičný výrobok s obľubou označuje skratkou „KB-čko“.
Súčasťou nápoja je kvalitný vínny destilát aj slovenský med. Jeho plná, vyvážená chuť, jantárová farba a jemná vôňa s nádychom vanilky a sušeného ovocia prebudí vaše zmysly.
Čítajte tiež: Slovenský herec Juraj Bača sa zamiloval do Originálu!
Klasické Karpatské KB, ale aj variácie Hruška či Škorica-Klinček nájdete aj na e-shope: www.hubertonline.sk