Halušky s novou receptúrou – Recept

1
41

Výborný a zároveň rýchly obed či večera! Kto by ich nepoznal? Milované Halušky Dr. Oetker z jemného zemiakového cesta teraz prichádzajú s vylepšenou receptúrou. Vychutnajte si ich naplno tradične – s bryndzou, osmaženou slaninkou, tvarohom, kyslou smotanou, kyslou kapustou či opečenou klobáskou, alebo netradične, na sladko. Fantázii sa medze nekladú!

Nová vylepšená receptúra!

Vychutnajte si teraz obľúbené Halušky Dr. Oetker s vylepšenou receptúrou a trochu inak. Príprava tejto tradičnej pochúťky je taká jednoduchá a výsledok taký lahodný! Vďaka svojej novej a jedinečnej receptúre s vylepšeným návodom k príprave sa vám s jemným zemiakovým cestom bude vždy dobre pracovať. Halušky Dr. Oetker obsahujú výlučne pšeničnú múku, soľ a 16,5 % sušených zemiakov s garanciou najvyššej kvality.

K príprave halušiek od Dr. Oetker vám postačí pridať iba 300 ml studenej vody. Nechajte sa inšpirovať a rozmaznávajte svoje chuťové poháriky tradičnou pochúťkou, no aj v netradičnom sladkom prevedení. Potešte seba a svojich najbližších lahodným prekvapením za pár minút v podobe halušiek s ovocím a vanilkovým krémom, alebo haluškami v neodolateľnej kombinácii s jablkami a škoricou. Na sladkých a slaných jedlách od Dr. Oetker si naozaj pochutíte! Prajeme vám dobrú chuť.
Odporúčaná maloobchodná cena Halušky Dr. Oetker 250 g: 1,12 €

Halušky s ovocím a vanilkovým krémom

Náročnosť: jednoduchá príprava
Čas prípravy: asi 15 minút
Celkový čas prípravy: asi 25 minút
Vystačí na: 4 porcie

Prísady:
Na cesto:
1 balenie Halušiek Dr. Oetker
300 ml studenej vody

Na krém a posypanie:
1 balíček Zlatého klasu Originál Dr. Oetker alebo Originál Pudingu s vanilkovou arómou Dr. Oetker
500 ml polotučného mlieka
30 gramov cukru
250 gramov čerstvého ovocia

Ešte potrebujeme:
hrniec
sitko na halušky

Príprava:

  1. Halušky pripravíme s vodou podľa návodu na obale.
  2. Krém uvaríme s mliekom a cukrom podľa návodu na obale.
  3. Halušky rozdelíme na taniere. Pripravený krém nalejeme na halušky a dozdobíme čerstvým ovocím.

Halušky s jablkami a škoricou

Náročnosť: jednoduchá príprava
Čas prípravy: asi 15 minút
Celkový čas prípravy: asi 25 minút
Vystačí na: 4 porcie

Prísady:

Na cesto:
1 balenie Halušiek Dr. Oetker
300 ml studenej vody

Na obloženie a poliatie:
3 stredne veľké jablká (očistené a nakrájané na plátky)
50 ml vody
2 balíčky Škoricového cukru Dr. Oetker
200 gramov hrudkovitého tvarohu
50 gramov hrozienok
150 gramov rozpusteného masla

Ešte potrebujeme:
hrniec
sitko na halušky
teflonovú panvicu

Príprava:

  1. Halušky pripravíme s vodou podľa návodu na obale.
  2. Na obloženie vložíme plátky jabĺk do panvice. Pridáme vodu a škoricový cukor a na miernom ohni krátko podusíme.
  3. Halušky rozdelíme na taniere a nanesieme jablka. Posypeme tvarohom a hrozienkami. Nakoniec zalejeme maslom.

1 komentár

  1. […] Postup:1. Obsah vrecka vysypeme do mixéra a pridáme 200 ml vody. Premiešame, a necháme 3 až 5 minút odstáť.2. Medzitým si dáme na šporák hrniec s vodou a soľou a počkáme, kým zovrie.3. Cesto pretlačíme cez sitko na halušky (tzv. haluškovač) alebo nakrájame na doske na halušky a dáme do vriacej vody. 4. Keď halušky vyplávajú na povrch, precedíme ich, môžeme opláchnuť studenou vodou a nakvapkáme na nich olivový olej. Premiešame.5. Pridáme pesto a poriadne premiešame, až kým nám nevzniknú krásne zelené a zdravé halušky.Čítajte tiež: https://andawell.sk/halusky-s-novou-recepturou-recept/ […]

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.