Talianska cuketová polievka – RECEPT

0

Cuketová polievka je vitamínová bomba. Variť túto skvelú polievku iba pre seba by bola veľká škoda. Uvarte ju celej vašej rodine. Určite si na nej všetci zgustnú. A vy, keď už to budete mať hotové, si do svojho taniera pridajte porciu KetoMix zeleninovej polievky. Získate tak plnohodnotné proteínové jedlo.

Čo budete potrebovať:
– lyžicu panenského olivového oleja
– 1 lyžicu nadrobno nasekaného cesnaku
– hrsť nasekaných bazalkových lístkov
– morskú soľ
– mleté čierne korenie
– 1 kg cukiet (najlepšie stredne veľkých), rozkrojených pozdĺžne na štvrtiny a potom na 1 cm plátky
– 750 ml vody alebo zeleninový vývar
– hrsť nasekanej vňate Petržlenu hladkolistého
Čítajte tiež: Tekvicová omáčka – RECEPT aj pre začiatočníkov

Postup:

1. Na strednom plameni rozohrejte v panvici olivový olej. Opekajte na ňom cesnak, bazalku a osolenú cuketu pomaly 10 minút.

2. Keď cuketa ľahko zmení farbu na zlatú a zmäkne, zalejte ju vývarom alebo vodou a varte 8 minút.

3. Potom ju dajte dole zo sporáka a tri štvrtiny polievky rozmixujte tyčovým mixérom dohladka. Potom vmiešajte petržlenovú vňať. Okoreňte, osoľte podľa chuti.

4. Pri podávaní rozdeľte polievku do misiek alebo tanierov a ozdobte čerstvo zomletým čiernym korením. Do svojej porcie nezabudnite rozmiešať jednu odmeru KetoMix zeleninovej polievky.
Zdroj. Ketomix

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.