Menu Zavrieť

Talianska cuketová polievka – RECEPT

Cuketová polievka je vitamínová bomba. Variť túto skvelú polievku iba pre seba by bola veľká škoda. Uvarte ju celej vašej rodine. Určite si na nej všetci zgustnú. A vy, keď už to budete mať hotové, si do svojho taniera pridajte porciu KetoMix zeleninovej polievky. Získate tak plnohodnotné proteínové jedlo.

Čo budete potrebovať:
– lyžicu panenského olivového oleja
– 1 lyžicu nadrobno nasekaného cesnaku
– hrsť nasekaných bazalkových lístkov
– morskú soľ
– mleté čierne korenie
– 1 kg cukiet (najlepšie stredne veľkých), rozkrojených pozdĺžne na štvrtiny a potom na 1 cm plátky
– 750 ml vody alebo zeleninový vývar
– hrsť nasekanej vňate Petržlenu hladkolistého

Postup:

1. Na strednom plameni rozohrejte v panvici olivový olej. Opekajte na ňom cesnak, bazalku a osolenú cuketu pomaly 10 minút.

2. Keď cuketa ľahko zmení farbu na zlatú a zmäkne, zalejte ju vývarom alebo vodou a varte 8 minút.

3. Potom ju dajte dole zo sporáka a tri štvrtiny polievky rozmixujte tyčovým mixérom dohladka. Potom vmiešajte petržlenovú vňať. Okoreňte, osoľte podľa chuti.

4. Pri podávaní rozdeľte polievku do misiek alebo tanierov a ozdobte čerstvo zomletým čiernym korením. Do svojej porcie nezabudnite rozmiešať jednu odmeru KetoMix zeleninovej polievky.
Zdroj. Ketomix

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Navštívte náš voňavý e-shop

Pozrite si naše referencie