Laskonky Pavlova

0

Náročnosť: jednoduché

Čas prípravy: asi 25 minút

Celkový čas prípravy: asi 115 minút

Vystačí na:  asi 20 – 25 kusov

Prísady:

Na korpus:

  • 1 balenie Pavlova torty Dr. Oetker
  • 150 ml vody
  • 100 g strúhaného kokosu

Na krém:

  • malinový krém (súčasť balenia)
  • 400 – 500 ml smotany na šľahanie

Okrem toho potrebujeme:

  • elektrický ručný šľahač
  • plech na pečenie
  • cukrárske vrecko s hladkou špičkou

Príprava:

  1. Na prípravu laskoniek v mise dôkladne vyšľaháme zmes s vodou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Do cesta krátko zašľaháme kokos. Cukrárske vrecko naplníme cestom a na plech vyložený papierom na pečenie vytvarujeme laskonky. Vložíme do rúry predhriatej na 150 °C, teplotu ihneď znížime na 110 °C a sušíme.
  2. Rúru vypneme a laskonky necháme v uzavretej rúre vychladnúť.
  3. Na zlepenie vyšľaháme krém so smotanou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Cukrárske vrecko naplníme krémom, ktorým k sebe zlepíme vždy dve laskonky.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.