Doprajte si obľúbenú zlatú klasiku s vyše 70 ročnou históriou v trendy prevedení. Dr. Oetker, špecialista na krémové prášky, prináša dokonalú chuť detstva aj spotrebiteľom, ktorí zo zdravotných alebo dietetických dôvodov nemôžu konzumovať lepok.
Trh s krémovými práškami obohatí o jedinečnú novinku – Zlatý klas bezgluténový s Európskym certifikátom kvality. Nechajte sa inšpirovať jeho všestranným využitím a čarujte v kuchyni!
Dokonalé chuťové zážitky bez obmedzení!
Dr. Oetker, špecialista na krémové prášky, obohatí trh o trendy NOVINKU – Zlatý klas bezgluténový. Obľúbená zlatá klasika v novom prevedení je jedinečný a univerzálny produkt, ktorý má vďaka certifikátu AOECS deklarovanú kvalitu bez obsahu lepku.
Pošteklite svoje chuťové poháriky a pripravte si chutné, bezgluténové múčniky, korpusy alebo rôzne lahodné náplne do vašich obľúbených zákuskov. Vyskúšajte aj výbornú kombináciu Zlatého klasu s mascarpone, tvarohom, čokoládou, rumom alebo kávou.
Jednoduchá príprava a osvedčená kvalita zaručuje dokonalý chuťový zážitok. Zlatý klas jednoducho nemá konkurenciu! Dokazuje to aj 95 % podiel značky Dr. Oetker na trhu krémových práškov. Respondenti ho vnímajú ako produkt, ktorý by nezamenili za iný, krémovému prášku s vanilkovou arómou dôverujú a nikdy ich nesklamal.
Najcastejšie na pecenie plnky do kolácov ale osvedcil sa aj na umyvanie okien
plnky do koláčov
Varievam z neho normálne puding, zapečený puding, plnka, ale i ako náhrada miesto múky do korpusu, určite najlepšie sú však v domácich veternikoch, venčekoch, ….
Najčastejšie do rôznych plniek do zákuskov, či do torty.
Plnky do koláčov a dukatove buchty ?
Najčastejšie do plnky do koláčov alebo ako puding
Na plnku do kolacikov a na dukatove buchticky ?
Najčastejšie do plnky do koláčov a na dukátové buchtičky.
Do rôznych plniek do zákuskov a na dukátové buchtičky.
Plnky do koláčov a na dukátové buchtičky.
Do rôznych plniek, do koláčov a na dukátové buchtičky.
Plnky do koláčov
Do plniek
Pekný deň. Boli ste vyžrebovaní. Pošlite mi prosim svoju adresu na mail hinkova@andawell.sk
Na pečenie a do kremov
Robím z neho puding so šlahačkou a ovocim
Robím z toho puding so šlahačkou a ovocim
Pekný deň. Boli ste vyžrebovaní. Pošlite mi prosim svoju adresu na mail hinkova@andawell.sk